Welkom op de website van het Haga Juliana Geboortecentrum

Het Haga Juliana Geboortecentrum is hét geboortecentrum in de regio Haaglanden. Dit centrum levert professionele, kwalitatief hoogwaardige, veilige en complete zorg voor moeder en kind. De afdeling Gynaecologie en Verloskunde, 17 verloskundigenpraktijken, het GeboorteHotel Haga en afdeling Neonatologie van het Juliana Kinderziekenhuis werken hier nauw samen. In dit centrum is alle zorg voor moeder en kind aanwezig: voor, tijdens èn na de bevalling. Dit maakt het Haga Juliana Geboortecentrum uniek in de regio.

Nieuwe _JKZ_2354_website

Ga direct naar:

Nieuwe route naar afdeling Verloskunde en Haga Juliana Geboortecentrum

Er is een nieuwe route naar de afdeling Verloskunde van het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC).

Fertiliteitskliniek HagaZiekenhuis krijgt Freya Pluim

De Fertiliteitskliniek van het Hagaziekenhuis heeft de Freya Pluim 2016-2017 ontvangen. Daarmee voldoet het aan de kwaliteitscriteria die Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft opgesteld.

Initiatief 'Bevallen Vol Vertrouwen' valt in de prijzen

Op de landelijke Planetree conferentie werden op 17 maart de Planetree Awards uitgereikt. Deze zijn bedoeld als erkenning voor vernieuwende patiëntgerichte initiatieven die een positief verschil maken. In de categorie Persoons Awards viel Irma Kemper, verpleegkundige bij het Haga Juliana Geboortecentrum, in de prijzen met haar initiatief 'Bevallen Vol vertrouwen'.

_MG_5972

Bevallen in het schijnsel van de koplampen

Maandagavond 10 juli is om 23.01 uur Marcellus Joshua White geboren op de parkeerplaats van het HagaZiekenhuis. Hij werd geboren in het schijnsel van de koplampen van de auto van zijn ouders.

banner bijeenkomst

 

 

Bekijk de video over het Haga Juliana Geboortecentrum

Contact

Haga Juliana Geboortecentrum
Gynaecologie & Verloskunde Leyweg

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Gynaecologie & Verloskunde Sportlaan

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Geboortehotel HagaNeonatologie
 

Volg ons op