Haga Juliana Geboortecentrum

Bevalling

Als er complicaties ontstaan tijdens de zwangerschap of tijdens de bevalling, luidt het advies in het ziekenhuis te bevallen. Van de vrouwen die bij een eerste bevalling thuis willen bevallen, bevalt uiteindelijk de helft in het ziekenhuis. Vrouwen die al eerder bevallen zijn, kunnen veelal thuis bevallen. In totaal bevallen zeven van de tien vrouwen in het ziekenhuis.

De afdeling Verloskunde van het HagaZiekenhuis is gevestigd op locatie Leyweg. Daar werken gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen nauw samen. Het HagaZiekenhuis is op deze manier compleet uitgerust om alle mogelijke situaties rondom een bevalling op te vangen. Natuurlijk zijn zwangeren, die worden begeleid door een verloskundige ook van harte welkom om in het HagaZiekenhuis te bevallen.

Kraamzorg

Het is van belang vóór de bevalling kraamzorg te regelen, liefst bij een erkend kraamzorgbureau. De kraamtijd is de eerste week of 10 dagen na de geboorte.

Ook is het nodig vóór de bevalling een afspraak met een verloskundige te maken, die de noodzakelijke verloskundige controles na thuiskomst kan verrichten. Dit geldt óók voor zwangeren die onder begeleiding van een arts bevallen.

Inschrijven voor een bevalling in het HagaZiekenhuis is niet meer nodig.

Kijk voor meer informatie over zwangerschap en bevallen ook op de pagina van het HagaJuliana Geboortecentrum

Logo geboortecentrum

 

Gerelateerde links

Contact

Haga Juliana Geboortecentrum
Gynaecologie & Verloskunde Leyweg

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Gynaecologie & Verloskunde Sportlaan

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Geboortehotel HagaNeonatologie