Haga Juliana Geboortecentrum

Osyas is de eerste Haga baby in 2016

02 januari 2016

Precies om 2.09 uur werd Osyas op 1 januari 2016 geboren in het Haga Juliana Geboortecentrum. Daarmee was hij de eerste baby die in het nieuwe jaar ter wereld kwam in het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg.

Mandy en Patrick, de ouders van Osyas, zijn supertrots. De bevalling vond plaats in het Haga Juliana Geboortecentrum. "De geboorte verliep goed. Met moeder en kind gaat het goed en ze konden al snel weer naar huis," vertelt verloskundige Aafke Bruinsma die de bevalling begeleidde, samen met verpleegkundige Karin Mostert. "De geboorte van de eerste baby in 2016, in de sfeer van oliebollen en vuurwerk, is toch wel bijzonder. Osyas zijn verjaardag zal altijd met vuurwerk worden ingeluid."

Mooiste jaarwisseling

"We zijn fantastisch opgevangen in het Haga," zeggen de ouders. "Van de vriendelijke dames bij de receptie van de Spoedeisende Hulp tot alle betrokken verpleegkundigen en verzorgers op de afdeling. Iedereen was even aardig en behulpzaam. De bevalling was niet makkelijk, maar door de goede uitleg van de verloskundige en continue begeleiding en adequaat handelen is de bevalling goed verlopen. De bijzondere bevaldatum maakt alles nog veel specialer. We zijn enorm trots dat Osyas op 1 januari ter wereld is gekomen. Het vuurwerk hebben we niet meegekregen en de oliebollen hebben we iets later dan gepland opgewarmd, maar deze jaarwisseling is de mooiste ooit!"

Op 1 januari 2016 zijn, behalve Osyas, nog zes kinderen in het Haga Juliana Geboortecentrum geboren: vier meisje en twee jongens.

 

Nieuwsoverzicht

september 2019
  augustus 2019
   juli 2019
    juni 2019
     mei 2019
      april 2019
       maart 2019
        februari 2019
         januari 2019
           

          Volg ons op

          • Volg ons op Twitter
          • Volg ons op Youtube
          • Volg ons op Facebook