Haga Juliana Geboortecentrum

Informatiebijeenkomst over borstvoeding

De borstvoedingsbijeenkomst is bedoeld voor (aanstaande) moeders en hun partner. De avond bestaat uit een presentatie over de voordelen en praktische aspecten van borstvoeding. Daarnaast krijgt u tijdens deze avond alle gelegenheid om uw vragen te stellen aan de borstvoedingscoach.

Misschien heeft u al besloten om uw kind borstvoeding te geven of misschien twijfelt u nog hierover. Kom dan voor meer informatie over borstvoeding naar de voorlichtingsavond in het Haga Juliana Geboortecentrum.

De bijeenkomst kost €15 voor 2 personen. Dit bedrag betaalt u contant bij binnenkomst. U kunt dit bedrag niet pinnen. De borstvoedingsbijeenkomsten vinden plaats op een aantal donderdagen per jaar. Hieronder treft u aan wanneer de eerst volgende mogelijkheid is.

Data en inschrijven

Dag
Donderdagen in 2019*
Tijd 19.00 - 21.00 uur
Plaats Haga Juliana Geboortecentrum
HagaZiekenhuis locatie Leyweg
Leyweg 275, Den Haag  
  

* woensdag 26 juni is er een extra bijeenkomst

Klik hieronder op de datum van uw voorkeur om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Is een bijeenkomst volgeboekt maar heeft u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Fransiska van der Haar via f.vanderhaar@hagaziekenhuis.nl. Dan hoort u of er binnenkort een bijeenkomst bij komt.

Plaatje Borstvoeding breedContact

Haga Juliana Geboortecentrum
Gynaecologie & Verloskunde Leyweg

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Gynaecologie & Verloskunde Sportlaan

Telefoon(070) 210 2002

image_3006Meer informatie
Geboortehotel HagaNeonatologie